TRYCK PÅ BILDEN


+ + + +

Tumblr_m8gj769b4r1rdtyj1o1_500_large

Those who mind don't matter, and those who matter don't mind.

Freeeeedag, skönt som fan. Just nu har jag frisör 1, roligaste lektionen. Blir bättre och bättre för varje dag som kommer. Vi fick föna och dela håret i Pasé. Sjukt svårt men det blir bättre. Tror nog att alla hade lite svårt. Idag har jag faktiskt ingen aning vad jag ska göra? Inga planer tror jag. Men det känns som att det är något jag skulle göra men ingen aning vad? 

+ + + +

 Tumblr_m8eg47mhn11qikss5o1_500_large

INSPO

Lf Dress, Jeffrey Campbell Heels
 
Tweed Jacket, Romwe Spike Ring, Bag, Nude Heels, Skull Bracelet
 
Levi's Shorts (They Were Jeans), Jean Vest, White/Wooden Studded Heels
 
Åhh vad jag saknar värmen, vill ha tillbaka sommaren.

People always leave.

Fick ett samtal av min Idis, pratade i typ 1 timme. Men det behövdes, saknar henne så mycket. Tänk er, jag va med henne varje dag i skolan och nu träffas vi knappt. Känns konstigt. Men hon vet att jag aldrig kommer glömma henne. Ska även träffa henne på söndag och jag längtar så mycket. Kan inte vänta! Ska fixa hennes design som jag nu lovat. Idag va faktiskt en rolig dag, vi va nere på stan och gick runt till en salong där vi fick intervjua frisörer. Värdigt kul. Vi skulle se hur de behandlade kunder. Nu ska jag ta det lugnt, äta sen sova. Tror jag börjar bli lite sjuk. Äntligen är min tv fixad så ikväll blir det massa tv tittande innan läggdags. Nu ska jag skypa med Egz och Becka. Puss


LYCKA


LEV LIVET, SLUTA KLAGA

Wooop wooop, allt bra med er? Vilken dag, jag älskar frisör ett. Skulle kunna ha det varje dag. Att klippa och fixa hår har blivit min nya hobby. Så om någon behöver toppa, klippa eller fixa så är det bara att ta kontakt. Haha nejdå. Iaf, efter skolan va jag nära döden. När vi klev på bussen hände det en liten olycka. Bussen skulle precis köra ut, och då kommer en sån där skåpbil, och på skåpbilen hänger det ut två stång grej som då åkte rakt in i bussen. Tur att ingen satt längs bak i bussen annars hade den nog dött. Helt ärligt! Så alla fick hoppa av, nån kom och kolla att alla va oskadda. Så vi tog en lantis buss till stan. Egzona väntade en stund med mig tills mamma kom. Då gick vi runt köpte saker. Gick förbi Sunny en stund. Och nu ligger jag i sängen och är mega trött att jag tror jag kommer slockna när som helst. Sista sak, tack och lov att jag bytte klass och skola. Gud vad jag hade äcklat sönder på vissa som går där, kan folk växa upp? Herregud ni går för fan vi gymnasiet. Och tänk för vad ni säger och skriver. Hur otrevlig får man va? Jag slår vad att du hade aldrig vågat säga det du skrev till personen. Riktig tönt! IDIS RING MIG!


+ + + +




Hon kommer att döda mig men ääääsch, sitter på tråk matte. Men som tur så har vi gull JK som lärare så fick vi sitta i ett grupprum. Och vi jobbar knappt, nej men några tal har vi gjort. Längtar tills lunch för att jag är så jävla hungrig. Seeeyou

INSPO

American Apparel Striped Crop Top, Romwe White Skirt, Oasap Brown Belt, Vivilli Sunglasses, Boutique 9 Pink Jazzlyn Heels, Oia Jules Bracelet
 
 
Ivi Duskky Sunglasses, One Rad Girl Long Tank, Flirt Catalog Chambray Shirt, Nasty Gal Black Bucket Bag
 
Älskar att det är så enkel och snyggt. Ser så fräscht ut. 

Hur jag sminkar mig.

Detta är faktiskt allt jag använder dagligen, jag vet inte bra alls. Men ibland brukar jag bara ta puder, mascara och ögonbrynspenna. Ok, nu ska jag skriva steg för steg hur jag lägger och gör.
 
1. Det första jag lägger är make up store foundation, min färg som jag anväder heter Camel kostar 225 :- 
2. Sen lägger jag Compact Powder från HM för hela 59:- tycker att den är super bra.
3. Sen är det på med Isadora perfect powde rouge, den kostar 115:-
4. Näst sist, mascara från Max factor för 119:-
5. Sist så är det ögonbrynspenna från Isadora, kostar 89:-
IsaDora Eye Brow Pencil with Brush
 
 
Japp, allt detta på bilden använder jag. Man kan hitta de flesta på vanliga affärer som KICKS, Åhlens eller HM m.m. Men foundation hittar ni hos Make up store. Anledningen till varför jag gjorde detta va faktiskt en uppgift som vi skulle göra. 
 

Robyn Rihanna Fenty

 
 
Så vacker!
 
 

BELIEVE

Shoo hooj, en av de bästa skoldagarna. Mitt liv är på topp och jag är gladare än någon sin. När jag kom hem så överraskade mamma mig med en liten present, hon har bokat thai massage till mig och henne på söndag hos hennes kompis salong. Ska bli kul. Men annars har dagen varit as bra och är as trött så jag kommer nog somna här på soffan strax. Längtar till imorn fast inte till matten som är första lektionen. Men som sista har jag frisör 1. Jiiiipppiiiii


ACT LIKE A LADY THINK LIKE A MAN

 
Första lektionen avklarat. Väntar på att nästa ska böja, då är det mentorstid som gäller. Sen Engelska som sista lektion. Efter skolan ska jag möta upp mamma på stan för att köpa lite små saker som jag behöver.
Måste bara säga att jag har den skönaste läraren i svenska, bästa Mohammed. Hare gött.

GODNATT

Hej, skulle precis lägga mig. Får ett sms av Sunny att hon har fått en ny kusin och det blev en liten flicka. Åh glad för hennes skull. Jag vet hur det känns när man får en ny kusin. Blir alltid glad varje gång, snart ska jag själv få en. Fast i mars tror jag hon eller han kommer. Då får jag se den nästa sommar. Längtar! Vill att det ska bli december då jag ska beställa en biljett till Thailand då är jag borta hela sommarlovet. En månad räcker inte när man har en stor familj plus att man vill åka runt och shoppa, bada sen besöka släkten. Imorn ska jag skypa med mormor och andra. Saknar min momo. Nu ska jag sova. Imorn sovmorgon, men vill nog ändå dra för lite stöd på matten. Så natti natti


+ + + +

Tumblr_m85bcrlymd1r6faxko1_400_large
 
 

I'm falling for you.

Eeeeluuu, idag har det varit en riktigt chill dag. Inte en ända lektion, det vi fick göra va fika med klassen på fågelsången och sen typ promix med klassen på idrotts lektionen. Roligt va? Efter skolan ringer mamma och säger att det blir ingen stan, fattar ni hur arg jag blev för att jag redan va på bussen. Men men det får blir imorgon ist. Det är så mycket som jag behöver göra som tex fixa id- kort och mitt bankkort som har gått sönder. Får damp, kan inte ta ut pengar och jag behöver fråga mamma hela tiden när jag behöver pengar. Aja, nu ska jag ta en dusch, vila sen följa med pappa på Zumpa. Skön dag ändå!


Talking to the moon, trying to get to you.

Kan inte sova, vid den här tiden brukar jag ha somnat för läääänge sen. Nu slänger jag bara in ett helt onödigt inlägg som jag vet inte vrf jag ens gör? Ligger med musik i örat och lyssnar på Bruno Mars och tänker på Thailand, kommer ihåg att varje gång jag åkte bil med sysslingen så satte han på massa Bruno Mars låtar. Saknar alla där otroligt mycket. Önskar ibland att vi borde närmre. Eller att jag va rik så jag kunde åka varje helg. Hade varit en dröm. Gud vad jag vill åka dit NU! Aja....nu måste jag sova. Godnatt människor.


Love gives color to everything.

Min bebis, finaste mäniskan på jorden förrutom min mami då. 
 
Där tog helgen slut, men jag har faktiskt längtat till skolan. Inte lik mig men jag vill bara klippa klippa klippa, HYPE! Nej men imorn har jag ändå inte frisör lektion. Imorn blir det Svenska eller så var det Engelska? Iaf står idrott som sista lektion, där lär vi ju bara prata om vad vi ska göra framöver, typ teori. Så då behöver jag inte släpa med mig ID- kläder. BRA! Nu ska jag äta middag med min käre bror. Bara vi här hemma. Det blir nudlar för oss, orkar inte göra annat... plus så är det rätt sent för middag  men äääääsh. Ok, hoppas alla har haft en bra helg, för det hade jag! 
Tjiiiiing
 
 
 

Where there is great love, there are always wishes.

 

INSPO

Shirt, Bag, Boots
 
Dress, Sweater, Clutch, Sandals, Necklace
 
LOOKBOOK.NU

I'm here to stay and make the difference that i can make

Zupp? Hemma från gränby och andra ställen. Fick hem lite saker till rummet, vissa saker fick vi vänta med för mamma ville också vara med och köpa. Men det blir nog nästa vecka, åh jag vill bara bli klar med rummet nu. Massor som behövs, vill kunna leva i rummet snart. Lite drygt att dela rum nu, men snart. Iaf, ska städa, duscha sen baka lite kladdkaka. Sen ska jag myyysa. 

THE LEGEND

 
( kIicka på bilden för att lyssna på låten)
 
Den här låten är så bra. Och den är även med i filmen Act like a lady think like a Man, Gryyyyyyyyym film. Kan kolla på den tusen gånger utan att trötta. Snygga karaktärer är med. En film jag verkligen rekomenderar. Alla borde se. Det är den boken jag vill läsa. Men verkar inte finnas nån stans. Ok, nu väntar jag på pappa ska bli klar. Vet inte vad han gör....men det tar tiiiiiiiid!
Ps: om bloggen verkar lite konstig, tryck på F5.

I need these things, like I need you

Godmorgon, vaknade riktigt tidigt idag. Inte alls bra, jag som ville sova ut idag, sen så somnade jag rätt sent också för att jag satt uppe och pillade med designen. Har märkt att den är snyggare på google chrome än vanlig interner explore eller vad det heter. Så använd chorme! Ska gå och byta om snart ska jag åka med pappa och lille bror och köpa nån boxer och sladd till tvn. C-ya

Because you're the one I couldn't live without.

(Klicka på bilden för att lyssna på låten)
 
Hittat en helt underbar låt, har spelat om och om igen hur många gånger som helst så att det längre inte går att räkna. Chris Brown vem gillar inte honom, men jag älskar låten. Den har finaste texten, lyssna och läs texten.
Juste, innan jag avslutar inlägget så vill jag bara säga att detta är nog sista gången jag byter design. Mer byter jag inte, har suttit hur länge som helst och försökt göra en design, ändrat och gjort om. Nej nu får det vara nog. Förra va fin men så nyfiken som jag är så ville jag bara ändra nåt sen blev det bara kaos. Kunde inte ändra tillbaka så jag bestämde bara att fixa en ny. Så nu ska jag försöka inte pilla på den eller ändra något, vill inte riskera nåt.
Godnatt!♥

BEST YOU EVER HAD

 
Hemma från Iman och stan, drog ner en snabbis på stan med min apa för att hitta ett rack till henne och kika runt efter kläder. Vi ville låna en bok men hittade tyvärr inte, fanns inte alls. Boken vi letade efter va Act like a lady think like a man. Får beställa den eller köpa nån stans, nån stans borde den finnas. Iaf, nu ska jag sova en stund sen ska jag gå till centrum med lille bror för att hitta like käk. Puss

Call me maybe?

Hola, ligger i soffan tillsammans med min apa. Så osociala vi är, hon har datorn jag bloggar från mobilen. Vi ska se på film, en jag velat se på lääääänge. Hmm, har inte mycket att säg faktiskt. Ska övernatta här hos Imanoo. Ska bli myyyys. Men hoppas alla får en bra fredags kväll, PARTY ALL NIGHT LONG!


I thought we were over.

Hello, äntligen fredag. Veckan har gått så himla fort. Jag cylkade till skolan idag, och det tog mig hela 15 min att cykla hit. Ni anar inte hur varmt det var. Men jag lyckades iallafall, men tror inte att jag kommer cykla hem. 
Trött tjej, skrev detta inägg länge sen. Men sen fick vi lägga ner datorn så jag blev aldrig klar. Så nu sitter jag här med Antonia och håller på med vår hår uppgift, men blev klara och skickat in så nu sitter vi och väntar tills vi får dra och äta. Mumma!
 

Boomerang

Helt käär, så fort jag får mina pengar eller drar på stan med mamma då ska jag få med mig nån av de här. Favoriten just nu är den röda stickade tjocktröja.


BETTER THEN YOU

Yeeah buddy! Trött som satan, ikväll är det kräftskiva med familjen plus mammas kompis och hennes lilla familj. Ni förstår inte hur mycket jag älskar skaldjur, bästa jag vet. Så jag längtar. Idag har ryggen blivit lite värre, mamma ska massera mig senare, idag fick vi göra olika uppsättningar och vi fick lära oss hur man gör Loops och Rools, det ser lätt ut men knepigt som fan. Tog tid! Men super kul var det, radion på högsta volymen i salongen så alla hade det super. Har jag sagt hur glad jag är? Joo jag aldrig varit så glad. Nu ska jag få i mig något litet, sen blir det nog ett bad bara för min rygg. Hare gött!


MAMA CASSSS

Hello!
Fyfan jag orkar inte vänta mer, sitter här med tjejerna och väntar på att vi ska börja. Vi ska få leka med hår och göra massa uppsättningar. Ska bli rööligt!
Ojj nu kommer läraren.. Seeya


Sommaren är slut

Damn, det märks verkligen att sommaren håller på att ta slut. Men ändå är det fuktigt varmt, ni förstår vad jag menar? Ibland kan det vara hur varmt som helst men sen som idag så kan det bara börja spö regna. Så hösten är typ här. Ville bara slänga ett inlägg innan jag nu somnar, sjukt trött och irriterad för min bror snarkar så högt att jag har lust att gå fram och tycka kudden i hand ansikte. Imorn jävlar vad jag ska cykla till skolan. Natti natti


MISS YOU

Idag har jag haft min första frisör lektion och det va hur kul som helst. Imorn har frisör igen, har hellre detta än att sitta med matte flera lektioner. Nu har jag bara matte en gång i veckan och jag tycker att det är hur skönt om helst.
Fick även vår skoldata idag, thouch på skärmen! MM, slå det ni! Nej men den är lite speciell den. Har ont i ryggen nu efter som jag har böjt mig ner rätt mycket för att permanenta håret. Nu ligger jag i sängen och är lite halv död. Imorn ska jag nog möta upp Iman en snabbis på stan för att lämna över lite pengar och ett papper sm hon ska lämna till Celsiusskolan. Ush deras receptionist vill jag inte träffa igen, otrevlig! Iaf, nu ska jag få i mig lite mat.
 
 
Saknar min solstråle

ONLY IF I COULD

Trött tjej, skolan va rolig som vanligt. Konstigt att jag tycker att skolan är rolig, ja det är olikt mig men det är för att vi inte har haft lektioner än. Tror nog att allt börjar när vi får våra datorer. Längtar tills vi får de. Hoppas på bra datorer. Iaf, efter skolan tog jag bussen direkt hem. As trött, men försöker att hålla mig vaken för annars omjag sover nu lär jag ju aldrig somna ikväll och det är inge kul. Så jag och lille brossan har gjort cornflakeskakor och kycklinggrillspett, ser kanske inte så gott ut med det smakar helt underbart. Är det jag som lagar så blir maten alltid god. Imogon kommer jag ha min första frisör lektion, den lektion jag längtat meeeeest till. Bästa läraren så vi lä ju aldrig ha tråkig. Nu ska det käkas och dushas sen får det faktiskt bli bed time. Puss och hej!
 
PARTY IN MY TUMMYY!!!!!!!!!!!!

ALWAYS REMEMBER

'


Vilken dag, fast rätt skönt ändå. Vi hade inga lektioner, kom till skolan fick massa papper som vi skulle ta hem och fylla i, hade nån timme rast sen körde vi fångarna på JB. Haha det va roligt! Tyvärr vann inte mitt lag men vi kom tvåa, inte så dåligt de heller. fick även sluta tidigare, så jag och Exet åkte till Celsiusskolan för att lämna tillbaka saker som skulle återlämnar och där träffade jag min gamla klass. Sen drog jag vidare tillsammans med Iman till stan för att möta upp Esther, Haven och Sunny. Trevligt! Imorgon har jag sovmorgon, så himla sköt. Tackar för det. Om det inte regnar funderar jag på att cykla till skolan. Men vi får se. Kort skoldag imorn.
Kommer att sakna s11d så himla mycket, speciellt min solstråle Idis, Emma, Sirvan och de andra ekonomi tjejerna!♥
 

I will fight for you.

Hej mina vänner!
Vilken dag, har inte haft så roligt på länge. Bästa är ju helt klart att spendera en hel dag med sin familj, släkt och vänner. Fast bara lite tråk att det va trångt, nästa eid fest får bli hundra gånger roligare och större lokal. Men jag hade as roligt och det är huvudsaken. Imorn ska man tillbaka till verkligheten. Inte alls taggad för att vakna sju på morgonen. Men sån är livet. Ska bli kul! Imorn tänkte jag åka till celsiusskolan för att lämna tillbaka skoldatorn och hämta lite papper från rektorn. Godnatt, vet att jag kommer sova gott ikväll.


GLAD EID PÅ ER

 
Glad Eid på er som firar, Eid Mubarak....♥

EN FAVORIT

 
Bästa drycken som finns, nu har jag köpt 3 st så det räcker nog till imorgon också. Göttt!!!!

Sista dagen

Gud vad hungrig jag är men som tur är det sista dagen idag som bag fastar. Imorn är det Eid, som jag har längtat. Ska hoppa in och duscha sen ikväll åker jag till Jakobsberg för att övernatta hos nån familjevän till mina föräldrar. Och vi ska väl öppna fastan där. Inte så länge kvar till vi får äta. Hoppas på att vi stannar nån stans för jag är så sugen efter en alovera dryck. Bloggar igen på måndag. Glad eid på er!


one true friend


Höstskor By Nilsonshoes

Älskar skorna, längtar så det blir lite kallare och när det verkligen har blivit höst. Då blir det nån av de här. As snygga.

NÖÖÖJD

Fan vad duktig jag är, nejdå fuskade lite men annars är jag super duuuper nöjd med min nya design. Kan inte bli bättre. Idag har det varit en rätt tung dag, hela dagen bestod av diagnoser. Mellan rasterna sov vi alla, as trött verkligen. Sen får man en snygg lärare också, snacka om att jag inte kan koncentrera mig. Men diagnoserna gick bra, hade gjort de innan så det var inga problem. Efter skolan tog jag bussen hem för att hämta pengar och en liten sak till Ida. Sen så tog jag bussen igen till stan för att möta upp min solstråle för en tidigmiddag, som vanigt blev det vår favoritmat...kiiinamat såklart. Den här gången blev vi proppmätt att jag trodde seriöst att jag skulle spy.
Imorgn åker jag till stockholm om inte så åker vi till Jakobsberg för att övernatta till söndag då det är fest i nån lokal/ resturang. Nu ska jag hjälpa mamma med att stryka lite kläder och sen ska jag ta och fixa min sömn så jag ska sova. Hare gött :*

Fredag

Det spöö regnat ute och jag som ska ut på middag med Ida. Bra va? Hoppas det slutar snart för annars vet jag inte vad jag ska göra? Vill verkligen träffa tjejen. Är otrolig trött också, kommer typ decka när som helst men som tur så pratar mamma i telefon och skriker som om den andra inte hör och det får mig inte att somna. Nejj nu ska jag kolla på gossip girl. Tack och hej, det är min nöja grej! Hahaha

 


Godnatt

Då var det roliga slut men imorn kommer nya. Taggad för imorgon. Fast inte för vi ska nämligen ha "diagnos" japp! Så roligt! Eller inte, nej men de vill veta var vi ligger. Men annars så ser jag fram emot skoldagen. Tackar för moi. Vi hörs imorn. Sov gött allihop :*
Love N


STAN MED MAMMA

Hemma från stan, fick äntligen ett par vita converse som jag velat ha länge för jag hittar inte mina låga som jag köpte i Thailand. Letat runt i alla resväskor men jag hittar de inte alls. Har säkert lämnat kvar de hos mormor. Men skoldagen va kul, väldigt nöjd med allt verkligen. Min mentor kan bara inte vara gulligare, schemat så bra. Slutar samma tid varje dag och det är 15.35. Tror jag har valt rätt skola nu! Det kommer bli grymt kul. Det jag längtar till är modevisningen jag ska ha senare under terminen. Alla verkar vara så trevliga. Så jag är nöjd. Trevliga vänner har jag även fått. Nu vill jag bara lära känna de och bara ha kul!


BACK TO SCHOOL

Damn! Tänk att sommaren är slut. Kan inte riktigt fatta. Det har gått så fort, känns som att det var förra vecka det va avslutning. Ni anar inte hur mycket jag längtar till nästa sommarlov. Haha... Men några månader kvar till jullovet då! Inte så farligt det. Nu har jag lagt ut kläderna jag ska ha imorgon. Så imorn är det bara att vakna äta frukost, fixa mig sen får jag skjus till skolan. Gött! Kom på att jag måste lämna datorn på min gamla skola också! FUCK.... Aja får väl dra dit på fredag eller nåt. Men ni får ha det bra. Njut av de sista dagarna ni som har fortfarande lov. Puss


NÖJD TJEJ

 
Glad att desigen är klar, gillar faktiskt den. Som jag ha haft tidigare, enkelt. Gillar det rätt mycket. Iaf, imorn börjar skolan. Iallafall för mig. Tråkigt, men ändå spännande. Och kul hoppas jag att det blir, nya människor! Lite nervös och pirr i magen. Men det blir bra nog. Bra att pappa följer med och skjusar mig dit. Gud kan inte fatta att jag ska börja på frisörlinjen. Det ska bli gryyyyymt.

Designen är på G.

Jag vet att bloggen ser knaaaaas ut. Men jag är på gång med den, just nu väntar jag bara på en snygg header sen är allt klappat och klart. Ser fram emot nya designen. Puss


DRYGA MÄNNISKOR

Jag orkar inte. Jag tål verkligen inte elaka människor. Blir så arg av att se folk som förstör för andra. Jag hatar att det finns så mycket hat här i världen. Vissa tänker för mycket på sig själva. De skiter fullständigt i hur de andra känner, tycker eller tänker. Ibland önskar jag bara att folk kunde släppa allt det negativa och istället fokusera på det goda inom livet. Jag blir så arg hur vissa behandlar andra dåligt, typ att såra någon? Jag tror verkligen inte att den mår bra av det. Det är roligare att göra något snällt och se andra bli glada. Eller har jag fel? Varför inte bara vara snälla mot varandra och behandla alla på ett bra sätt och får tillbaka på samma sätt? Jag mår bara dåligt av att se allt hat. Det är inget jag vill komma fram till men det känns bara att vissa glömmer bort någon så fort. Tänk så nära man var. Och vi umgicks varje dag, pratade i telefonen i flera timmar och smsade varje timme slutar att man knappt hälsar på varandra. På grund av nån dum anledning. Jag tror inte någon fattar hur jobbigt det är. Jag vet att jag har så fina människor runt om kring mig som bryr sig och älskar mig men ändå så fattas det lilla. Jag vet inte... Ibland vill jag bara kunna lyfta upp luren och ringa till någon och berätta hur jag verkligen känner men det är så svårt för jag vet att ingen skulle kunna förstå hur jobbigt det är. Ibland vill jag också bara flytta långt bort och bara börja om på nytt. Den tanken tänker jag på ofta. Tänk bara få göra allt precis hur jag vill utan att någon ska säga till mig att jag gör fel,hur dålig jag är eller bara saker jag inte vill höra. Jag vet att jag själv inte är världens positiva människan eller är den jag beskriver hur andra ska vara. Men jag visar iallafall att jag bryr mig om andra och inte bara tänker på mig själv. Jag försöker göra det bästa utav mig, men ser ingen det så vet inte vad jag behöver göra mer? Är folk snälla mot mig är jag snäll tillbaka, men man själv kan alltid vara den som börjar. Man behandlar andra som man själv vill bli behandlad. Tycker någon att det är ett problem så kanske man ska lära sig det. Jag vill inte ha människor som är så egoistiska eller tror att de är bättre än andra. Jag mår illa av sånna människor. Nån dag vill jag bara kunna våga göra saker som jag inte vågat göra förr. Eller ställa upp för mig själv och andra omkring mig. Bara bli en starkare person än vad jag är nu. Jag vill bara våga mer. Jag har blivit så trött på att få vara tyst och inte får försvara mig. Jag tycker att det är så drygt att folk alltid kommer ihåg det dåliga jag gjort istället att påminna mig bra saker jag gjort. Eller säga att jag är feg, mesig eller känslig. Snälla! Jag är inte en superwoman och jag kan inte vara någon sim alla vill att jag ska vara. Jag kan inte vara bäst i allas ögon. Men kan ni bara inte acceptera mig som jag är? Det skulle vara roligt att bara kunna umgås och bara fokuserade på att ha roligt istället att fokusera på att man ska vara bättre än andra. Och jag säger absolut inte att jag själv är så som jag beskriver att andra ska vara. ( JAG BER INTE ER ATT LÄSA DETTA) skrev detta inlägg bara för att jag ville få ut saker som jag känner. Ingen verkligen ingen behöver ta åt sig, jag siktar absolut inte på någon alls. Det är bara jag som ville få ut lite saker som jag har gått och tänkt på. Vill bara att folk ska tänka för innan de säger saker, det gäller även mig! Så detta inlägg gäller mig också. Som sagt NI BEHÖVER INTE TA ÅT ER!


++++

Tjoohej!
Ni anar inte hur hungrig jag är och så trött, jag och pappa och fixat det nya rummet. Åkte och handla de lite saker till rummet, äntligen fått en tv. Sen har jag köpt lite små saker. Nästa tisdag blir det Ikea då jag måste hitta en snygg tv bord och andra saker. Det får bli svart vit tema, ganska okej. Får se hur det kommer bli. Längtar tills jag kan bo där. Kommer bokstavligen bo där inne. Hahah mamma får skylla sig själv hon köpte tvn. Det är så mycket jag behöver göra, som tömma garderoben och slänga massa! Lägger upp en bild på rummet när den är färdig. Puss


Night Night

Hallå där!
Vilken dag det har varit, men kul. Iman kom över efter att vi hade gått runt på stan. Måste spara mina pengar nu. No more shopping för min del! Iaf.. vi åt, spelade Xbox och pratade lite. Filmen blev inte av för att vi orkade inte plus att det regnade. Så vi sket i saken! Men jag har bara spenderat kvällen med min mami... ensamma bara vi för min bror och pappa är och övernattar en familjevän. Skönt! Så snart ska jag hoppa i mamsens säng och sova där inatt. Har tjatat sönder på pappa, så imorn blir det barkaby centrum! Yeeey, första affären jag sätter min fot i är hollister. Ni anar inte hur länge jag velar gå in dit. Har varit där förr, men nu är det rea så det betyder att min hoody tröja som jag velat ha ett tag nu är på rea. Så det är ett måste! Nu ska jag fixa mig till sängs. Godnatt mina kära


PROMIX

 
Sitter i köket och kollar på när mamma gör mat och jag väntar på att min bunny ska bli klar så vi kan dra ut och promenera runt en stund innan jag ska öppna fastan. Idag har jag faktiskt rensat rummet brevid och slängt grejer som jag inte längre behöver och damsugat lite i rummet. Sen dess har jag bara tagit det lungt och kollat på tv och nu sitter jag här. Juste jag ska lägga upp bilderna från stockholm nån dag när jag har lust. För just nu hittar jag inte laddaren till kameran. Aja... ska fixa mig i ordning för hon lär ju blir klart snart. Puss

BEST FRIENDS

Lyckad dag faktiskt, först tog jag det lungt. Efter ett tag ringde jag upp Iman för att höra med henne om vi kunde dra ner på stan på onsdag efter jag lunchat med Emma, och då visade sig att hon och Sunny va på Cupido och åt så jag passade på att fråga om vi kunde ses efter så de kom över efter deras runda på stan. Vi spelade xbox, pratade som alla vänner gör och sen drog Iman så det var bara jag och min Sunny kvar. Då bakade jag och hon muffins och sen fortsatte och prata. Hhaha... exakt så var det faktiskt. Efter att Linda hämtade upp Sunny har jag bara kollat runt på massa mobil appar. Och funderade på om jag ville beställa hem ett par jeans men kom på att jag kunde lika gärna köpa de nu på onsdag. 
 
Imorn ( alltså idag ) ska jag nog rensa rummet bredvid. Och göra fint för jag har tänkt att byta på länge nu, men pappa har inte haft tid att ta ner garderoben för att han alltid jobbar eller bara för lat. Så när jag va i Stockholm fick mamma tjata lite och lyckades få honom att göra det. Imorn blir det även promix med Sunny bunny :*
 

It should've been us.

 
Hej på er som bryr sig! Idag har jag varit hemma och tagit det lugnt, fick även ett paket från min nya skola. Iaf, nu har det verkligen smelt in att jag ska byta skola och börja om. Det kommer bli ett grymt år känner jag på mig. Ska försöka göra det så roligt som möjligt. Det ska även bli dunder att få träffa nya vänner. Kom nyss ut från duschen, ska  fixa mig sen ska jag dra iväg för att träffa Iman och Sunny. Sen på onsdag ska jag träffa saknade Emma. Vi ska lunchdejta hahah.... 

TRÖTT

Jag orkar inte mer, typ värsta dagen på länge. Okej ska inte klaga... men så jävla kul var det inte. Men aja... kan inte alltid ha det som man vill. Men okej, hade liiite kul. Vi säger väl så. Men annars har jag haft en trevig helg med tjejerna. Det va faktiskt rätt skönt att få komma ut ut uppsala en stund. Stockholm va trevlig. Gör lätt om det. 
 
Nu vill jag bara lägga mig och döööö, seriöst jag orkar inte. Tror att jag aldrig mer vill dra på en fest. Tror inte det blir nån mer fest för mig. Har egentligen så mycket att berätta men jag orkar verkligen inte nu. Dryyg dag / kväll.
Saknar helt ärligt Thailand.♥
 

Jag lever.

Yello! Ville bara skriva en snabb inlägg innan jag drar ut till stockholm city. Juste glömde att säga att under helgen är jag borta. Ska spendera lite tid här i storstaden. Någon som fattas här är min älskade Sunny bunny. Men vi tänker på dig bebe. Aja måste skynda mig! Puss


BEROENDE

 
 
If happy ever after did exist 
I would still be holding you like this 
All those fairytales are full of shit 
One more fuckin' love song I'll be sick .
 
 

GRATTIS PÅ 9ÅRS DAGEN LILLE BROR

 
Grattis på födelsedagn lille bror. Kan inte riktigt förstå att du redan fyller hela 9år, i mina ögon ser du fortfarande ut som en liten bebis. Jag kommer fortfarande ihåg dagen du kom ut till världen, önskar att man kunde spola tillbaka tiden. Förlåt för alla gångerna jag varit så taskig mot dig. Men du ska veta att jag älskar dig så mycket oavsett. Jag hoppas på det bästa för dig. Du kommer älska din present, något som du har tjatat på sååå länge. Men nu äger du en.
 
Grattis på din dag Anuuusiii, jag älskar dig så mycket!♥
 
 

VI FÖRSÖKER HÅLLA IHOP.

 
Sååååååå f***ing braaaaaaaaa!!!!

BAAAAD

Jupp, nu blir det relaxing bad. Det behövs verkligen just nu. Jag är så hungrig och blir bara mer irriterad. Så blir det när jag är hungrig. Efter att jag har badat ska jag hjälpa mamma med maten. Det blir gillas kött med pommes idag. Yummie. Jag vet att man fastar för att man ska känna hur de fattiga har det. Men nu förtiden fastar man och firar med massa mat sen när man får äta. Det känns bara feel. Det är inte så det ska va. Själv gör jag ett stort fel. Ska försöka ändra på det. Inte länge kvar. Snart blir det den stoooora festen som alla längtar till. Eeeeid. Det är nog den bästa högtiden som finns, typ bättre än sin egen födelsedag. Dessutom firar vi eid två gånger om året. Aja nu vill jag vara njuuuta. Puss




Info om bloggen