MIN DAG


SNYGGASTE KILLEN, HELT KLART


S11D ÄR BÄST

Vilken dag, så bra på alla sätt. Fyfan skokampen borde vi ha typ en gång i veckan, sjukt roligt.. Vi kom rätt långt med brännbollen, men sen så slog treorna ner oss. Dryga och fuskade som fan. Iaf men denna dag var det sjukt kul. Går helt klart i bästa klassen. Kommer att sakna alla så sjukt mycket. Hur ska jag säga till de? Inte beredd än. Får ta det när vi slutar. Men nu måste jag helt ärligt bli klar med engelskan och naturkunskapen. Har även sökt till två nya skolor, en i uppsala och en i sigtuna. Vi får vänta och se. Skolan är snart slut, och jag reser snart. Imorn fyller jag även år, hahah vem glömmer det?;)

MINA TJEJER ÄR SÅ BÄST PÅ ALLA SÄTT.

Åh vad jag är så glad att jag har mina tjejor, de är det bästa som finns och de bästa som man kan önska sig som sina bästa kompisar. De bästa kompisarna man kan ha på alla sätt. Nu när jag behöver de som mest så finns de här för mig. Jag älskar er så jävla mycket, det räcker inte med att bara skriva. Utan jag ska även visa hur mycket jag älskar er. Ni anar inte hur tacksam jag är att ha er i mitt jobbiga liv. Förlåt för alla jobbiga tider, att ni orkar med mig. Men ni ska veta hur glad jag är att ha er. Ni är bäst! Tack för ert stöd det behövs verkligen och jag behöver er verkligen just nu. Till Iman, Esther och Sunny... bara er



JAHAPP

Tyvärr blir det ingen gymnasie i upplands väsby, tråkigt... det var för få människor som sökte in. Nu sitter jag och letar runt efter en annan gymnasium. Någon som vet en bra med barn och fritidsprogrammet så är det bara att skriva till mig. Tacksam för det! Jag vill helst inte gå här i uppsala, vill gärna gå nånstans utanför uppsala. Aja, nu ska jag hjälpa lille bror med hans läxor sen ska jag börja med mina läxor. Mycket som ska in och jag har nästan gett upp med skolan.

A NIGHT TO REMEMBER.

Myys kväll med mina tjejer, imorn är jag ledig igen. Fatta vad skönt.. älskar de sista veckorna. Nu har jag skickat mail till den nya skolan. Nervös, vill att de ska ta och ringa mig nu så jag vet ifall jag kommer in eller inte. Åh, känner på mig att det kommer bli en bra sommar och ny start. Okej orkar inte blogga mer, GODNATT

I GOT MY EYES ON YOU.

Trött tjej här, kunde inte somna igår kväll. Satt uppe och smsade med Sunny, efter det låg jag vaken och kollade ut. Somnade tills kl ringde på mobilen, jag hade typ sovit i 2 timmar. Så när jag kom hem från träningen somnade jag direkt. Idag ska jag skicka iväg ett mail till Väsby gymnasiet, har bestämt mig. Jag byter skola och linje. Ska bli kul att börja om från början och ny start. Denna gång ska jag göra allt för att göra min mamma ännu stoltare än vad hon redan är. Väntar på att Sunny ska sluta skolan och skynda sig hit så hon kan hjälpa mig med att skicka mail till den där skolan.

SOV SÖTT

Godnatt mina kära, vilken dag. Jag är propp mätt, mamma kom hem med godaste maträtten Padthai. Från bästa kocken också. Arifs pappa han kan laga mat. Iaf, imorn har jag endast en lektion. Badminton, rätt skönt ska det bli att få träna lite. Sen komma hem och bara ta det lungt, få lite uppgifter gjort. Så jag ser fram emot morgondagen. Ville bara säga godnatt till de som nu läser detta. ♥

4 DAGAR KVAR

Halloj, idag har jag bara tagit det rätt lugnt. Mina föräldrar åkte till stockholm och lämnade mig ensam hemma. Rätt skönt att få sova ut, det behövdes verkligen. Som alla kanske redan vet så vann Loreen. Helt otroligt, och hon förtjänade verkligen. Hon va grym på alla sätt! Sverige ska vara så jävla stolt. Iaf, idag har jag även städat nästan hela lägenheten. Mamma borde vara glad för jag gjorde det för henne eftersom det är Morsdag. Vi grattade henne med en prinssestårta och blommor. Världens bästa mamma, och grattis till alla andra mammor.

BY WEEKDAY & TSHIRT STORE - I WANT


AVIS

Bästa låten, jag har lyssnat så att jag kan hela låten utan till. Idag har det varit en bra dag, va med familjen. Vi åkte till gränby C där jag fick med mig en en tröja och två par jeans. Senare ikväll blir det mellokväll med hela familjen. Nu ska vi skypa med min mormor i thailand.

ASSÅ JAG ORKAR INTE.

Helt ärligt, hur snygg får man va? Jag tror nog att han är den snyggaste killen jag någonsin har sett. Och nej utan att överdriva. Killen är ju helt perfekt, men självklart ska han ha en tjej. :( Och hon är FUL!

NATTI NATTI


CHRISTOPHER NISSEN


BEST FRIENDS

Det blev iaf grill med tjejerna, väldigt roligt! Tjejerna gör alltid mina dagar, helt ärligt kan jag inte hitta bätte kompisar än de här. Bästa som fiiiiiinnns! Men vi grillade och pratade, väldigt mysigt. Nu är jag hemma igen och har massa dryga myggbett.. Och lyssnar på min nya älskling Christopher. Ögongodis! Aja, nu blir det film med familjen..

A LITTLE FORGIVENESS.

Vad gjorde jag för fel? Försökte bara något bra men lyckas alltid bli fel. Jag ville bara hjälpa till men det bara blev tvärtom. Vad skulle jag egentligen gjort? Drygt... nästa gång vet jag.
Ändrade planer, som vanligt. Sitter hemma med mamma och pratar om det som hände. Ibland är det bara bäst att jag bara håller mig borta från folk och bara ha lite tid för mig själv. Mamma kom hem med mc donalds mat, inte lika gott när man inte är på humör. Iaf, nu ska jag bara sätta mig i köket och hjälpa mamma med maten.

HEJ DETTA ÄR MIN NYA POJKVÄN.


SUNNY DAY

Jag älskar att vara ledig, bästa som finns. Vaknade inte för så länge sen, sitter i vardagsrummet med mamma och försöker planera vad vi vill göra i Thailand och vad vi behöver köpa innan vi åker. Världens bästa mamma. Ska snart äta frukost, sen blir det en biltur till g-centrum. Det är rätt mycket saker jag behöver köpa innan jag reser. Inte alls långt kvar då! Ikväll ska jag träffa mina tjejer, myysaaa. Ska försöka träffa de så mycket som det går nu då. Kan inte fatta att det snart är sommarlov. JIIIIIIHOOOOOOOOOOOO!

POJKEN I MITT LIV.


Jag kommer aldrig älska någon kille mer än vad jag älskar min lille bror. Jaa du, har fortfarande inte duschat, sitter med brossan och väntar på att eurovision song contest ska börja. Det är inte långt tid kvar, snart smäller det. Fick nyss veta att jag är ledig imorn. Det är bara de som har någon nationella som ska dit, och jag har ju gjort alla nationella nu. Glad tjej!! Nu hejar vi på LOOREEEEN!! puss

THIS FEELING.

Tumblr_lufjzatpip1qdzmovo1_500_large

I NEED YOU MORE THAN EVER.

Vilken dag, men det slutade bra. Hade både eng och ma nationella idag, det gick bättre än vad trodde skulle gå. Fast jag va lite skakig på engelskan, men det gick bra. Har suttit och solat på balkongen ett tag nu. Så känner att jag nog ska dra in och ta en dusch. Är ensam hemma med lille bror, han läser i sin läsläxa och jag sitter och lyssnar. Sen blir det middagsdejt med lillen här. Inte många dagar kvar tills min födelsedag, en speciell dag för mig. Åh längtar, då blir det även sushi med Ida.


JAG ÄR TILLBAKA.

Ville bara säga att jag är tillbaka. Så nu kan ni börja kika in bloggen igen, denna gång kommer jag inte att någon mer sluta att blogga. Tänker hålla kvar till denna blogg. Och då börjar vi igen!

SNÄLLA BLI NORMAL IGEN.

Mycket som har hänt, kan sammanfatta lite om helgen. Som jag skrev tidigare så var jag hos Esther, övernattade hos henne två nätter. Ena dagen så skulle jag dit för att plugga men så blev det inte, vi lagade mat och kollade på Outsider. Senare under den dagen kom Nadia och de drog iväg på en klassfest. Efter att de kom tillbaka från festen cyklade jag iväg till henne igen på kvällen och då kom även Sunny dit.
Igår så var det riktigt myskväll, åkte först hem på morgonen sen så gick jag till Esther ännu en gång. Då bestämde vi att bjuda dit några. Vi lyckades också få dit Iman och Haven, det va kul! Sen så kom också grabbarna dit och det blev massa prat. Och idag har jag sovit, sovit och glott på tv. Men igår gjorde jag lite på naturkunskapen och Sunny hjälpte mig också. Så nu är det inte mycket kvar!

I LOVE YOU MOMMY.


DU GÖR MIG SÅ HIMLA GLAD.

3089751593_1_5_fuquvscu_large3089751393_1_5_nx2slaup_large
Så himla snygg kille, min dröm är att få se honom uppträda här i Sverige. Gud vad jag skulle göra allt för att få en billjett! Har skrivit lite på naturkunskaps uppgifterna, en heldel kvar. Nu är det bara att kötta sista veckorna. Känns som att jag kommer att faila ändå, men vi får se vad som händer nästa termin. Byter nog skola för att jag inte alls tycker att det går bra för mig i Celsius. Jag vill också byta, men vill inte heller lämna klasskamaterna. Jag ska göra allt jag kan, men blir det så att jag får lämna celsius så får det bli så. De senaste dagarna har jag spenderat tiden med Sunny och Esther, två av mina favvo tjejer. Ni är så bäst, tack för stödet. Jag älskar er!

MY LOVE TO YOU.

Min dag har varit bra, eller det är inte slut än. Ska iväg till Esther igen, kommer att övernatta där. Ska bli riktigt kul. Ja, vi har lagat mat och bakat. Blev inte alls någon plugg. Får plugga lite ikväll när hon är tillbaka från festen Esther är på. Får se hur det blir, ska ta med allt plugg till henne så vi ska plugga där. Men nu ska jag dra och packa ner lite kläder till övernattningen. Jag har varit så nere de senaste dagarna så jag vet inte vad jag skriva. Har inget att skriva heller, inte alls sugen på att blogga just nu. Men bloggen får mig på andra tankar, och jag kan även rensa tankarna här. Så det är en bra grej! Men ni får ha det gött...

EN DAG I TAGET.

Hoppas på en bra dag, ska snart ta en dusch och sen dra vidare till Esther. Där ska jag få lite uppgifter gjort och sen ladda upp på Edwise. Vill bli klar med alla uppgifter så jag kan börja med annat på måndag. Måste även plugga matte, på tisdag är matte nationella. Inget jag längtar till. Håller tummarna att det ska gå bra.

SIMPLE BUT I LIKE IT - BIKBOK


PM - CHECK!

Pm klart, ni fattar inte hur skönt det är. Äntligen kan jag pusta ut och andas normalt igen. Det finns tanskar som springer omkring i huvudet. Och jag ska klara detta. Det finns inget annat jag vill än att klara detta. Och jag har bestämt mig att jag ska. JAG SKA! Har lovat lille bror att baka för att fira att jag har skrivit klart mitt PM. Haha.. det känns bra igen. Iaf lite bättre. Nu ska jag försöka komplettera alla mina inlämningar som ska skickas in innan vecka 24. Det kommer gå bra. Imorn ska jag träffa Esther, saknar min lilla ängel. Ska även plugga med henne, kommer nog att spendera hela min dag där. Skönt ska det bli att få lite råd och få prata ut lite. Men nu ska jag baka, ha en bra kväll!

CHOCKAD

Dagen började hur bra som helst tills jag fick ett samtal som förstörde hela min sommar och år. Ett besked som jag fortfarande inte fattar att det kanske kommer att hända och jag vill verkligen inte att det ska hända. Jag kan tyvärr inte ta upp det på bloggen. Ville bara skriva om det för att få ut allt. Men om jag verkar nere eller något så vet ni vrf. Jag är snart klar med PM:et ska skriva lite till imorgon för att idag är jag helt slut. Började redan med PM:et kl vid ett och fick samtalet mellan så det blev stop en stund för att återhämta mig. Sen har jag suttit här sen kl 15.00.
Det som har hänt skäms jag över och trodde aldrig skulle hända just mig. Ifall det blir som jag inte vill så vet jag inte hur jag ska förklara det för mina nära vänner. Jag skäms och ska ta ett beslut innan skolan tar slut. Det som kommer att hända vet vi inte än. Beskedet jag fick idag förstörde hela min sommarlov. Nu längtar jag inte till något alls.


I LOVE YOU, AND JUST YOU.

MMMMMMMM, bästa just nu! Älskar oreos, Ida känner mig verklige. Har inte börjat med plugget än, tänkte vila en stund sen så köra igång med allt annat. Kollar på one three hill, bästa serien. Och gissa vad jag sitter och smaskar i mig? MM exakt OREOS!! De är så söta, verkligen mini oreos. Tack ännu en gång finis!

Tack Idis

Idag har det varit upp och ner dag, det gick inte alls bra med Franska nationella. Så sur och arg över det. Sitter i biblan med min bamse björn och skriver på varsin PM. Sjukt jobbigt. Men snart är det slut på skoldagen. Men måste då hem och kötta på PM:et så jag blir klar innan onsdag. Men först hade jag tänkt att och vila en stund först.
Ida gjorde min dag när hon kom fram till mig med en burk med mini oreos. Fatta hur glad jag blev, ska smaska in mig de innan sen medans jag skriver mitt PM. Tack så mycket finis!

NATTI NATTI

Så jäkla nöjd med helgen fast jag inte har fått någon riktig helg. Men jag är glad att jag gick dit och det hjälpte verkligen. Tänk er att två två hela dagar har jag lärt mig en hel del. Värt pengarna. Staffan (läraren) va tydlig och sjuk bra på att lära ut. Honom vill jag tacka! Sen tack till Anna och Maja som har gjort det lite extra roligt, utan de skulle jag nog sitta helt själv och mobbad. Nu ska jag kolla klart på Big Brother, se vem som ryker sen så funderar jag faktiskt att ta PM:et imorgon för att jag knappt kan hålla mina ögon öppna. Hörs imorn hörrnii!♥

GINA TRICOT - VILL HA

Allt detta önskar jag mig till födelsedags present och det jag måste köpa till Thailand. Jag längtar så mycket, inte alls långt kvar tills jag åker. Så här många dagar är det kvar till allt. 18 dagar kvar tills jag blir 17 hela år, 29 dagar kvar tills skolavslutning och bara 31 dagar kvar till Thailand. Yiiiiiihooooooooooooo!!!

ONE DIRECTION

Tumblr_m1vd7wfd2h1rr0x3wo1_500_large
Det känns att det bara är jag som inte har fått se killarna. Så sjukt ledsen, önskar verkligen att jag också fick chansen. Ville verkligen se dem. Men ääh, matte kursen och skolan är mycket viktigare. Men det hade varit helt perfekt att få träffa Zayn. Den vore en dröm. Åh så jäkla avis på Henok som fick se honom fast han inte ens är ett fan. Hahaha... Jag vill också. Gud känner att jag bara vill gråta just nu. Hoppas de är kvar till onsdag så jag kanske kan åka dit en snabbis och iaf så se de. Annars hoppas jag att de kommer hhit ännu en gång så jag kan få träffa de.

BIG BROTHER

Imorgon är det tyvärr måndag igen. Varför så fort? Jag som inte ens har fått vila mig eller varit ledig. Måste erkänna att jag inte alls har hunnit långt med PM:et. Så ikväll måste jag verkligen skriva på lite till. Just nu sitter jag ensam i vardagsrummet och kollar på världens tråkigaste program, förstår inte ens varför jag tittar på det. Helt sjuk i huvudet program....men det går inte att inte kolla. Iaf, jag vet att Marcelo inte är världens bästa pojkvän. Men han är så snygg, jag kan inte hjälpa. Han är en idiot! Jag vet menmen.. Aja, nu ska jag kolla vidare.

What dosen't kill you makes you stronger.

Hemma från en otrolig lärorikt helg, det är har varit så kul. IKU har gjort att jag älskar matte, äntligen förstått och hoppas verkligen att jag får ett helt klart E nu på nationella. Det önskar jag mig verkligen. Det hade nog varit världens bästa present just denna gång. Är så sjukt stressad att jag inte ens har tid att ta mig till toan. Sitter och skriver PM som en galning, vill verkligen bli klar med detta. Vill slippa allt nu. Bara tre skoldagar nästa vecka, sen lov i 5 hela dagar. Hur underbart är det inte? Aja nu måste jag fortsätta med pluggandet.

Grattis på din dag mamma.

Tumblr_lt24doew5w1qiai0mo1_500_large
Åh min älskade mami, njut av dagen. Du är den bästa personen som finns i mitt liv. Du är den jag aldrig kommer att sluta älska. Jag är så stolt över dig mamma. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan dig. Jag är så tacksam över att ha dig som min mamma. Mitt allt verkligen, tack för att du har gjort för mig. Helt klart världens bästa mamma.
Men även grattis till alla mammor därute, alla mammor är bra på sitt sätt. Jag älskar dig så mycket att ord räcker inte till. Hoppas att alla får en bra dag!♥

INSPRATION


JAG LOVADE MIG SJÄLV ATT INTE FALLA FÖR HONOM.


Men det höll inte alls länge. Jag försökte verkligen. Men jag kan inte göra något, jag föll för honom fast på fel tidpunkt. Det fick inte bli så här... Jag trodde verkligen att du redan var min tills dagen jag fick veta att du redan hade valt någon annan. Du fattar inte hur ont det fortfarande gör. Du har ingen jävla aning hur det känns. Hur det är att få se, prata och vara med dig i samma rum men nu ha i baktanken att du redan har någon annan. Jag önskade att det var tvärttom så du får känna hur det känns. Jag önskade att du valde mig.

Önskade att jag kunde spola tillbaka tiden och stoppa mig själv från dig. Jag hade gjort det ifall jag visste att det skulle vara så här som idag. Du var det som gjorde mig så arg men samtidigt så glad. Varje gång vi skrek på varandra eller bråka med varandra visste vi båda att slutet av dagen skulle vi redan ha glömt bort allt och blev alltid sams igen. Fast du är som du är så tyckte jag ändå om dig. Känslorna jag fick blev starkare för varje dag. Men nu måste nu ta slut. - Jag saknar verkligen oss...♥

Stupid in love


SÅ J***LA VACKER.

Våra blickar dom möttes, jag såg hur du log.

Jag som aldrig gillade matte, men idag har jag haft så roligt. Har aldrig gillat matte först idag. Nu ska jag kämpa tills jag får ett klart E. Nu ska Mounir få se den nya Nor. Hahah sista veckan... om 2 veckor matte nationella. Då ska jag göra mitt allra bästa. Håller verkligen tummarna nu. Vill att alla ska be för mig. Kom hem för inte så länge sen, fick t.om. lära känna Anna Holm, trevlig tjej. Glad att hon hamnade i samma grupp som mig. Så imorgon kör ivi igång igen. Sen så franska nationella på måndag. Nu är det plugg som gäller. Skön helg eller hur?

TELL ME SOMETHING I DON'T KNOW.

21:21, ooo och det betyder att han gillar när jag kollar på honom. HAHA, ska jag tro på det där? Njaa... Sitter med mamma och lille brossan och kollar på Hockey. Helt ärligt så är det första gången jag sitter och kollar på en hel hockeymatch, erkänner att det är väldigt kul. Mamma sitter och skriker och hejar på Sverige. Är så stressad, helt sjukt att det finns så mycket att göra. Men idag har jag hunnit med rätt mycket ändå. Kom hem och vi skypade med släkten i Thailand, sen så cyklade jag och lille brossan till G-centrum för att köpa lite gottis till mys som vi alltid har varje fredag. Åhhh, nu gjorde Sverige måååål!!!!! 3-1 står det! Wiiiihhooooo. Måste snart dra in till sovrummet, imorn är det matte kurs som gäller. SEEYOUU!

INSPRATION - OUTFITS 2012

Skärmavbild 2012-04-04 kl. 17.54.09
Skärmavbild 2012-04-07 kl. 16.43.37

NY START


I WANT YOU SO DESPERATELY.♥ Ok, då kör vi igen. Det var ganska tråk att inte blogga. När man inte bloggade då fanns det så mycket att skriva om. Men när jag bloggade då var det tvärtom, att jag inte hade något att skriva om. Aja, sista veckan nu. Det kommer att gå åt helvete. Vill verkligen inte få F i något ämne men det kommer nog bli ändå. Jag vet inte vad jag ska göra om det nu blir så. Ikväll blir det plugg, jag har sååååå mycket att köpa fullt upp det är så mycket som måste skickas in innan sista veckan. Snart sommarlooooov. Och one direction är i Sverige och jag kan inte se de för att jag är upptagen med allt plugg. Ska jag skratta eller gråta? ÅÅÅÅÅÅh....



Info om bloggen