Before I ide...

Tumblr_mar48nzkml1rb7ul4o1_500_large
 
Tumblr_marpl0p5n21rghflpo1_500_large
 
Before-i-die-3_173114602_181386440_large
 
Perfect_bucket_list_-_travel_large
 
 

Sista September

Jag ska hitta pysslet som saknas i mitt liv. Spelar ingen roll hur gammal jag är dagen jag träffar dig.
 
Jag vill fram i mitt liv, jag vill att tiden ska gå snabbare. Jag vill kunna resa utan att fråga, jag vill ha kul. Det känns som att allt bara blir värre för varje dag som går. Jag vill känna den känslan som alla lyckliga människor känner. Jag önskar att jag var den som inte brydde mig vad folk tycker och tänker om mig. Men det är svårare än vad ni tror. Helt ärligt så vill jag bara vara en av de som har självförtroendet, tro på mig själv och sluta vara så feg. Jag önskar att man kunde välja hur man skulle se ut, hur livet skulle vara innan man kom till världen. Jag skulle vilja veta hur jag skulle ha varit ifall jag hade en jag saknar i mitt liv. Den jag kunde se upp till eller  som skulle ha skyddat mig i livet. Jag saknar den rollen, känns konstigt att skriva om det. Men ibland kommer den frågan alltid upp, undra hur det skulle ha varit om han skulle varit med i bilden? Hade jag hamnat här då? Skulle jag ha de vännerna? Hur skulle jag vara som person? Hade jag varit som nu? Många frågor som dyker upp, som jag vill ha svar på. Önskar att någon kunde svara på de frågorna. 
Tro inte nu att jag INTE tror på Gud, jag tror på honom. Men är det inte hans uppgift att få folk må bra, vara lycklig och allt det goda? Men varför finns det så mycket orättvisor? Den frågan är ganska känslig, tänker inte gå längre. Men jag önskade bara att jag kunde ha varit en av de. Jag tackar honom för att min mamma är just min och att han har gett mig min lille bror som betyder världen för mig. De två människorna vet inte jag vad jag skulle gjort utan. De är något jag aldrig vill förlora. Jag skulle vilja dö före för att jag skulle aldrig klara mig utan de. Tanken gör mig gråtfärdig. Sånt här dumheter dyker alltid upp när jag har tråkigt, trött för att jag har sovit för lite eller att jag stör mig på något. Jag orkar inte mer, jag vet hur jag är. Jag är dålig på att bråka med folk, undviker det oftast för att jag vill verkligen inte göra någon ledsen eller arg. Ifall jag är arg på någon för söker jag hålla det för mig själv, försöker inte reda ut det med personen. Jag vet vad jag gör, jag är inte dum i huvudet. Men ibland blir det för mycket att jag bara stänger in mig i hemmet och ignorerar alla utanför. Jag försöker få alla glada när de är med mig, jag försöker göra det rätta. Ingen är perfekt eller hur? Men ibland vill man vara en bra person för att få bra ryckte och att alla ska tycka om en. Alla gillar olika, vissa klickar man inte med eller så blir de dina vänner och accepterar dig som du är, och det är de man ska hålla sig hårt i. Jag skulle vilja se mig själv som en 25 åring, hur jag ser ut då, vad jag jobbar med... allt sånt man gör när man är så gammal. Nu babblar jag bara om allt möjligt, skriver vad jag exakt tänker på. Ber om ursäkt till er ifall jag gjort något fel, hoppas ni inte gillar mig mindre eller fattat fel uppfattning. Imorn börjar en ny vecka, ny dag och nya tag. Le mot  dem du möter för känslan när de ler tillbaka mot dig, den känslan är obeskrivlig. ♥

Känslor


LÅNG HELG, depp - mode.

Söndagar är en dag som gör mig så himla deppig, trött och arg. Det ska alltid vara något med mig på söndagar. Riktig otursdag för mig. Funderar på att byta bloggen till spotlife.se, eller tillbaka till devote. Tröttnat på blogg.se, jag vet inte hur många bloggar jag har haft.
Iaf, lägger upp lite bilder från helgen ikväll nu ska jag ta och sova en stund. Sen ska jag skriva klar engelskan och svenskan, känns ganska onödigt att göra de två uppgifterna eftersom att jag redan har slutbetyg på de två ämnena.
Skolan imorn, skjut mig. Undra vad mamma skulle säga om jag bara hoppade av skolan och flyttar till Thailand? Det har alltid varit något jag verkligen vill göra, jag har tjatat om det så mycket nu att jag har gett upp. Vill verkligen bara släppa av, lämna allt bakom mig och flytta till dem jag verkligen skulle kunna göra vad som helst just nu. Det går inte att beskriva hur mycket jag saknar alla där. Jag kände mig verkligen hemma när jag va där, jag passade in och behövde inte tänka på hur jag ska ha på mig. Jag kunde vara mig själv. Det saknar jag. 

Our lives begin to end the day we become silent about things that matter.

Min saknade nalle björn. ♥
 
Helt trög i både skallen och kroppen just nu, klev ganska nydligen ut från badkaret. Det var så länge sen jag tog ett varmt bad. Det va hur skönt som helst, behövdes verkligen. Idag har det varit en bra dag, började halv ett och vi fick klippa och permanenta dockor. Hur roligt som helst! 
 
Efter skolan tog Jag och X-et bussen ner på stan, hon skulle göra mig sällskap. Vi drog till banken för att hämta upp mitt id-kort. Vi fick vänta hur länge som helst, efter kanske 25 min var det äntligen min tur. Det va proppat med människor. Åh killen bakom kassan ( heter det så? ) iaf... han va så sööt och trevlig som få. Det gillar jag! Efter det gick jag och lämnade tillbaka ett par skor från nilsson och drog till skopunkten för att köpa ett annat par som va mycket bekvämare och billigare.
 
Sen var det dags för mig att ta bussen till Ekeby, gym för dans med Esther. Det va väldigt kul, det är så kul att se människorna framför en dansar. Haha, för vissa ser så roliga ut. Undra hur jag ser ut när jag dansar? De borde ha speglar runt. Efter fuegon körde vi lite mage och skyndade oss efter till bussen då det spöregnade.
Nu ligger jag här i sängen och ska kika lite på jackor på nätet och sen ska jag nog ta och sova. Otroligt trött.
PUSS

Tänk dig ett liv utan dina vänner.

Svar på rubriken, jag skulle nog va psykisk sjuk i skallen om jag inte hade vänner. Helt ärligt. Det går bara inte. Det fanns en tid då jag sa att äsh spela roll om man inte har kompisar i skolan, plugget är viktigare. Pffft, är du ensam? Då går det knappt bra med plugget. Det blir värre. Nej men ärligt, jag är så tacksam över alla jag är kompisar jag har. Spela roll om de nära eller de man har i skolan. För alla de betyder något för mig.

Ser ni bilden? Åh sängen bara väntar tills jag ska hoppa i. Jag kommer sova extra gott ikväll. Glad Nor! Dansen gick bra. Svårt, nu jävlar blir det varje vecka. Jag ska kunna hela efter fyra lektioner till. Heeeh. Imorn ska jag köra lite ben och mage efter skolan i ungefär en timme. Sen hem och vila.

Du ska veta att jag älskar dig oavsett vad du gör. Jag är snarare stolt över dig tjejen. Oavsett vad som händer så finns jag vid din sida. Du betyder obeskrivligt mycket för mig ska du veta, glöm aldrig det. Smset gjorde min dag, på riktigt. Jag ler fortfarande, det kommer jag göra ett tag till. Godnatt på er alla.


MOT GYMMET, DANS FUEGO.

 

En ledig dag

 
Lipa lipa kärleks pipa, går den så? Heh, ial som ni kanske läste mina dryga tweets igår. Fan vad skönt med en ledig dag från skolan, på fredag är man även ledig då ska jag träffa kära Ida som jag tjatat om på de senaste inlägg. Jag har idag suttit och skrivit på lite uppgifter från skolan så ag blir klar med de och slipper skiva i skolan eller ligga efter. Så ergonomi uppgiften har jag nu gjort klart och ska fortsätta på engelska uppgiften ikväll. Det låter bra va? Kan ni fatta att jag gör det här med min egen vilja, saknar lite läxor faktiskt. Låter det chockande? Ja iaf för mig, nej men annars gör jag ingenting efter skolan om jag inte ligger på sängen och kollar på tv. Så det är ju bra att jag sitter och gör lite uppgifter som jag annars bör göra på lektionen. Nej nu behöver jag lunch, sen läsa på boken där på bilden och efter har klockan nog passerat fyra? hoppas jag för då är det dags att packa för gym och fuego dans på friskis och svettis! Wiiiihooooo C-you

+ + + +

 
Måndag = bra start på dagen. Sitter på svenskan med min saaaaaouta tjejer. Håller på med vårat projekt, jag, Eggis och Becka skriver om Australien. Fan vad vi ska få A på detta jävla uppgiften. Nejj nu ska jag ta tag i uppgiften. Cya

No no no, it's already Monday.

Oh oh oh live while we young. Fastnat för one directions nya låt. Faktiskt rätt skönt avslut på veckan. Imorn är det måndag, ny vecka och nya tag precis som Emmas tweet. Tillbaks till skolan som består av trappor, något jag verkligen avskyr. Eller det är bra med trappor ja, men våra trappor är så brant (säger man så?) iaf... Och det är så trångt. Sen har man lärarna som gör oss avis genom att visa upp nyckeln till hissen varje gång de ska upp. Åååh vilka tjockisar! Nej nu ska vi inte vara lat längre. Nu ska vi va positiva. Läggdags för mig, rätt mycket som behöver göras imorn bitti. Måste vakna lite tidigare än vad jag brukar. Sov gott alla.


I wish I never cared.


Blickarna möttes, vi fick kontakt.

Ush vilket väder, nu är hösten här. Hemma från gymmet för ett tag sen. Iaf, nu ska jag få i mig en macka sen duscha och läsa svenska boken. Synd att jag inte tog med mig datorn hem för då skulle jag kunna sitta och jobba på redovisningen som vi ska ha nästa vecka om jag inte har fel? Helgen slutade rätt bra iallafall, längtar tills X-faktor . Nu måste jag byta om. 

INSPRATION

Markberg Accessories Bag, Topshop Jeans, Romwe Jumper, Le Bunny Bleu Flats
 
Round Sunglasses, Camo Jacket, Oasap White Vest Dress, Studded Belt, Tribeca Shoes Studded Boots
 
Amber Avenue Crimson Red Blazer, Romwe Sequined Top, Motel Rocks Sequined Shorts, Accessorize Bag
 
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HEMSIDAN

NU JÄVLAR SÅ SKA DET GYMMAS

Äntligen har jag fått gymkort, nu ska det GYMMAS i ett helt år! Ska försöka gymma varje dag efter skolan. Som tur har man ett gym precis utanför skolan. Nu ska det bli förändring, nu kör vi! Jävlar vad gymmet ska bli min bästa vän. Imorn blir det gym med min kära Sunny bunny. Cyya


UPP OCH HOPPA

Har nog aldrig varit gladare än så här. Ligger i sängen och kollar när bebisar kommer ut till världen, helt gråtfärdig. Vill också ha en liten bebis i min famn, ju mer jag ser bebisar eller ungar så saknar jag mins kusiner mer än någonsin. Längtar tills nästa år. Jag gör vad som helst för att tiden ska gå fortare. Iaf, snart ska upp och fixa mig. Sen blir det gränby C med familjen. Cyya


Always remember the person that stood by your side.

Trött tjej, kan inte sova. Degat i sängen ett långt tag nu, kikat runt vad som fanns på tv men lyckades inte hitta något jag var fast med. Så bestämde mig att uppdatera mobilen så nu är det äntligen klar, älskar den nya uppdateringen! Min helg har varit grymt lugnt och väldigt avslappnande. Det behövs verkligen. Iallafall för min rygg. Imorn blir det gränby C för att kika på en ny jacka och ett par höst skor. Nästa vecka får man CSN pengar och det blir lyx! Nej nu ska jag försöka sova. Natti


Allt försvinner sakta men säkert.

Fredag, så himla skönt! Vaknade av att min pappa kom in och frågade om jag hade några planer idag för att han tänkte jobba kväll. Svaret va nej, så han gav min lite pengar så jag och lille brossan kunde dra och handla för lite fredagsmys.

Skoldagen var ok, gick faktiskt snabbt. Började med att vi fick permanenta håret och efter göra en snygg uppsättning. Väldigt kul, sen klippte jag även dockan i helform. Det var ganska läskigt i början men resultatet blev ju as bra. Nu ska jag vila ryggen en stund. Och sen ska jag maila iväg ett mail till ungföretagare, nästa år så ska jag och några i min klass vara med och starta ett företag. Längtar!


LYCKAN

Att få vara med dig och bara dig
får mig att känna lyckan, lyckan att få känna kärlek, lyckan att få känna hopp.
Låt oss få vara tillsammans mer än bara vänner. För med dig vill jag känna
samhörighet och tro.


You made me fall again.

Wiiiihooo, jag har fått tinitus (stavning) efter att ha sett den ur dåliga teatern. Dracula, sämsta jag sett. Helt ärligt så drog jag bara för att få ledigt hela tisdag. Ifall jag inte hade gått skulle jag ha en lektion som då va svenska. Men nu slipper jag. Fyfan vad skönt det ska bli. Kommer sova ut. Så våga störa mig!

Jag är super glad, nu är det bra igen. Mina söta vänner är äntligen sams igen. Ingen behöver längre vara utanför, inte för att nån va det men äsh. Iaf, idag var det godaste lunchen, har aldrig varit så mätt sen jag började på JB. Ni förstår inte hur glad jag va. Mmmm, vi borde få pannkakor med grädde oftare. Imorn är det äntligen äntligen fredag. Ska nog åka med till Stockholm eller ska jag tvinga hit Maria från Gävle. Så glad att jag kommer att sova med ett leende på läpparna. Mest längtar jag till nästa vecka då får jag träffa min saknade vän Ida. Godnatt folks!


För alltid? Nja, så länge höll det tyvärr inte.


+ + + +

Hellu, hur har eran dag varit? Jo min va faktiskt helt okej om någon ville veta. Gick hem i spöregn, försökte verkligen skynda mig. Men det va lite drygt med en väska som väger mer än en bebis. Gud, jag lovar att i framtiden kommer jag att se sne ut. Förstår ni vad jag menar? Nej ok.. Skit samma. Ifall jag laddade ned Magic Mike, måste faktiskt erkänna att den va inte så bra som jag trodde att den skulle va. Blev lite besviken. Men killarna va hur snygga som helst. Öööhh vilka ögongodis. Nu ligger jag i sängen och försöker vila min rygg som är helt förstörd. Hungrig är jag också men det får vänta ett tag till för mamma har precis börjat laga. Puss


It's the people you want to care the most that always care the least.



Wiiiiiiihoooooo, skolfoto. Inte så värst taggad men skönt att slippa lektionen. Yeeeeaaah.

Den man vill ha är oftast redan tagen.

Åh vad både arg och glad jag är. Vill att veckan ska rulla förbi, den här veckan är nog jobbigaste veckan jag kommer att ha och har. Gaaaah! Ligger och är sp orolig att mamma inte kommer att ge mig pengarna till CB konserten. Vill verkligen gå. Ska försöka smöra. Kommer bli så ledsen ifall jag inte kommer få. Vrf kunde vi inte få pengar nu för. Nejj nu är jag så irriterad att jag knappt kan skriva normalt som en vanlig människa. Får jag inte biljetten kommer jag att bokstavligen att gråta. Får väl betala tillbaka till henne när mina månadspeng kommer. Kommer bli en lång natt känner jag på mig. Godnatt människor.


Baby you belong to me.

Hello bello, flumm humör på G. Jag är så trött, vill bara ligga och sova just nu men måste tyvärr vänta till Uppsala Hem lämnar. De håller på att byta kranen, och det är lite jobbigt. Iaf min dag har varit lite upp och ner. Började hur bra som helst, slutar med att vädret gör mig så jädra deprimerad. kddhasoidh! 
Nu väntar jag på att Magic Mike ska laddas klart sen så blir det kräftskiva med min lille bror. Hahah, ingen annan att dela med så det får bli han. Kyss

Love waits for one thing, the right moment.

Godmorgon mina söta läsare, heh om jag nu ens har några. Iaf, ni anar inte hur mycket jag hatar tisdagar, jobbigaste dagen i veckan. Men iallafall positiv ska vi vara nu, nu har jag mentorspass och sen engelska som sista lektionen på dagen. Det blir nog zumba med pappa ikväll om jag orkar. helt slut i kroppen, as ont i rumpan (eller på rumpan?) vettefan vad man säger? 

SPINNING PASS

 
Japp, idag var det spinning som stod på listan. Spinning med klassen va nog bland det roligaste jag vet, alla vi hade så kul och peppade varandra. Grym tjej som ledare, så spinning på Actic ska det bli flera gånger. Vill börja träna så snart som möjligt. Så nästa år ska jag gå ner i vikt och min kropp ska inte se ut som den gör idag. 
Det första jag gjorde när jag kom hem va att jag tog ett varmt bad och käka två kalkon mackor. MMM, det behövdes verkligen. Ni anar inte hur hungrig jag va efter passet. Nu ska jag skicka in en uppgift som jag glömde skicka in förra måndag för jag inte va iskolan. Så efter de blir nog en film som jag måste se klart, the reader heter filmen.



När verkligen inget är som det en gång var så inser man att vissa saker bara är minnen och inget annat! 
Det absolut allra värsta är att allt som jag någonsin upplevt med dig långsamt försvinner iväg och förblir minnen. 
Jag saknar dig det gör jag verkligen.

You're spinnin' round and round and round in my head.

Tumblr_mag67cwmts1rnbhyqo1_500_large
 
395257_362112280536215_637042157_n_large
 

Allt jag vet är att du älskar mig... i mina drömmar.

Förlåt förlåt, skulle ha skrivit igår med va för trött och va lite upptagen. Så igår spenderades kvällen med två härliga personer som gjorde kvällen roligare. Och idag tog jag bussen till Iman senare mot kvällen. Nu sitter vi i hennes rum och mumsar i oss godis vilket är så dåligt, eftersom vi ätit så mycket onyttigt. Nu måste jag vara lite social för annars sparkar hon ut mig. Seeyouuuu

I´m back

Nu kör vi igång igen. nu är jag friiiii. Äntligen fredag, gladare blir jag inte. Ikväll blir det mys med mina underbara tjejer. Vi hörs för nu börjar vi! 
 

If I know what love is, it is because of you

Jag tar paus från bloggen ett tag nu, vill spendera tiden med vänner och familjen. Så bloggen får vänta. Varit lite upptagen med allt som händer omkring mig nu. Men snart tillbaka. Puss, håll utkik!
 

Jag saknar dig så obehört mycket, tänker på dig varje dag min lilla busunge.

 

SNART HEEEEEELG

 Äntligen fredag, ni anar inte hur glad jag är. Det ska bli så skönt med helg, veckan har varit lite dryg som jag ska vara helt ärlig. Humöret har varit lite upp och ner, men nu är jag glad. Tackar min lilla Exooo som gör mina skoldagar. Men jag saknar de andra, klassen från celsuis. Det kommer jag nog göra hela året. Men men..
Ikväll får äntligen träffa mina saknade tjejer, även har längtat till teatern. Puss

Hur jag sköter mitt hår.



  1. Wella pro series, volume shampo 39:- på rusta  
  2. Wella pro series, volume balsam 39:- på rusta
  3. Maroccanoil 100ml 359:- på hair & face stockholm
  4. Wella professionals thermal image 150 ml 159:- på hair & face stockholm
  5. Plattången är från OBH nodica, Artist Straightener Quick Heat 3086 köpte i Åhlens för 499 :-
Japp, hur ska jag börja. Jo när jag tvättar håret använder jag wella pro series som shampo, och balsam. Förr använde jag aldrig balsam i håret för att jag märkte att håret blev oljigt efter bara två dagar och jag tvättade håret nästan varje dag vilket va jätte dåligt. Men sen jag börjat på Jb gymnasiet, och gått igenom lite om produkter så lät wella super i mina öron. Så nu använder jag wella och tycker att den är grym, den luktar otroligt gott och gör håret så mjukt. 
 
Efter att ha torkat håret med handuken brukar jag alltid kamma håret när håret fortfarande är blöt, sen gnuggar jag in maroccanoil efter att jag har kammat klart ,sen tar jag fönen och fönar. Sist, innan jag plattar håret, något jag sällan gör nu förtiden smörjer jag in värmeskydd även från wella, grymt bra.
 

Baby let it go, you had me at hello.

Klicka på bilden för att lyssna.
 
Varför har jag inte upptäckt honom tidigare? Hans låt har fastnat i huvudet, har spelat låten om och om igen.

LOOKBOK.COM

Klicka på bilden för att komma till hennes sida på Lookbook.com
 
 

Never hide who you are inside.

Shoo hojj, åh ni anar inte hur irriterad jag är. Skrev ett rätt långt inlägg nyyyyyss. Sen när jag skulle publicera så loggades allt ut och nu sitter jag här och måste ta allt från början. Drygt! Iallafall, idag har det varit en lite upp och ner dag. Det började bra och slutade mindre bra, gym med klassen idag. Måste erkänna att det va ganska jobbigt, vi körde magen, rygg och armarna. Fast det va rätt jobbigt så var det samtidigt kul. Men jag tror inte att det blir Actic för mig, för krongligt att komma dit så jag håller mig till Friskis och svettis. Nu väntar jag på att pappa ska bli klar med maten, hur hungrig som helst. Det blir potatisgratäng som jag gjort och pappas lammspett. Gott! Juste, har en uppgift där jag ska skriva ett inlägg om hur jag sköter mitt hår. Så jag ska försöka fixa det till nästa inlägg. Det ska bli kul!

Slut på det roliga.

419847_462391610458115_679161955_n_large  
Då drog Ida hem, lämnade henne på busshålls platsen och hon hann precis med bussen. Det har varit en toppen dag, en as bra avslut på helgen som startade dåligt. Nej men nu ska jag avsluta dagen med filmen The lucky one, min man är med i filmen så bättre blir det inte. Imorgn är det skolan som väntar, ser fram emot gym på Actic tillsammans med min underbara klass plus handelsklassen. Iaf, nu ska jag fortsätta se filmen. Godnatt och tack för  idag min fina Ida.
 

VARNING FÖR KÄNSLIGA TITTARE


 

En dag tillsammans med Ida.

  En börja iaf. Snart är det garderoben som ska in.
Suuuuushhhiiiiiiiii och filmen Act like a lady think like a man.
Sen överraskade hon mig med en present, tack min fina!
 
 Söta Ida som är här och hälsar på. Det blev en bra avslut på helgen och det behövdes verkligen. Ida min fina fina vän.♥

+ + + +


Stanna tiden och titta upp

Mot Ikea, äntligen säger jag bara. Ska försöka bli klar idag.

1 September

Godmorgon, hoppas alla har sovit gott. Själv kunde jag inte sova alls, så mamma lät mig sova tillsammans med henne. Ville bara ligga där i hennes famn, men kunde ändå inte somna. Så jag vaknade upp kl 4 tog en dusch, gjorde frukost sen satte jag på tvn. Nu väntar jag på att mina förräldrar ska komma hem från tvättstugan. Så vi kan bestämma vad vi ska göra idag, fast jag helst bara vara hemma.  
 
Igår...Humöret var kanske inte på topp, men som vissa har märkt så är skolan en av de roligaste jag vet nu när jag går på frisör linjen. Älskar programet. Fast vädret inte va det finaste så försökte jag iallafall hålla humöret uppe för mina klasskamraternas skull så vi kunde ha en trevlig avslut på sista skoldagen innan helgen. 
 
Då jag klev av bussen paff förändrades allt. Jag förstår inte att en människa ens hade tanken att göra något sånt. Jag hade tur att det inte ledde till något värre, men kan fortfarande inte sluta tänka på vad som hände. 
Jag trodde aldrig att det skulle hända mig.
 
 



Info om bloggen