TOPPEN DAG

 
 
 
 
 
 
 
Viiiiilken dag, toppen måste jag säga. Det som var tråkigt va att min twiini inte kom. Krångel med massa.. men det gör inget. Hon kanske kommer imorgon ist med hennes föräldrar och öppnar fastan här hos oss. Det blir ju bara bättre. Iaf, denna veckan ska jag bara njuuuuta. Förlåt att jag nämner det ännu en gång hahah men ja skolan börjar fan snart. Men jag ser faktiskt fram emot det. Det ska bli as kul att få byta linje och skola. Japp nu skrev jag det. Jaa, jag ska byta skola och jag ska börja om. Blir bäst så. Denna gång har jag bara matte i åk1, det är as skönt. Sen ser jag fram emot att få klippa hår. Jaa juste jag ska på frisör linjen. Ska bli kuuul! Specielt att få träffa nya skolkamrater. Längtar, men tråkigt är det klart att lämna min Ida. Kommer att sakna henne sjukt mycket. Idag fick jag äntligen träffa henne. Fick även sjukt gulliga hörlurar från henne. Hello Kitty, hahha hon känner mig verkligen! Aja nu blir det massa serier som jag sa kolla på innan jag lägger mig och sover. Ha det gött och godnatt på er.
 

HUSCH HUSCH BABY

 
Tjeena mellan bena, idag har det varit en dundder dag! Fika med Ida tillsammans med sunny, fick även en skinjacka med mig hem plus två tröjor av Linda som är Sunnys syster för att hon ändå skulle slänga de så jag passade på. Hahha... nu är jag hemma hos Sunny, vi väntar på Esther och Fredrik ska komma över. Slänger in bilder från idag lite senare. Puss babys!

SOMEONE

205260_10150967453924564_81497468_n_large

I hate that I love you.

 
 
Bästa låten, älskar den fortfarande. Texten...♥ Ville bara säga att filmen va rätt äcklig så att jag fick dra in till rummet och kolla själv. Hahah skrattade för mig själv och mamma kom in flera gånger och fråga vad jag skrattade åt. Tur att jag inte satt kvar och kollade med henne. Iaf, nu mår jag mycket bättre än tidigare efter att ha pratat med mamma och sett filmen. Nu vill jag att min lille bror och pappa ska komma hem med Pad Thai muuuuummsss!!!!! 

AMERICAN REUNION

American-reunion_large
 
Nu blir det film med bara mamma, hoppas den här filmen inte är så äcklig så det blir skämmig stämning under filmen. Hahah.. aja nu vill jag bara krama om min mamma och aldrig släppa taget om henne. Älskar min mami!

Längtar sååå mycket till nästa vecka, shit skolan börjar snart. Förlåt att jag påminner men jag vill bara att det ska börja så jag slipper vara hemma. Nästa vecka blir det stockholm med bästa, och jag övernattar där några dagar. Plus så ska jag tvinga hit Maria på måndag, saknar min lilla twiiiiiiiiiin sååå mycket. 

TODAY

 
 
 
 
Nästan alla bilder från idag. För första gången tog jag med kameran,  brukar annars skita i den totalt. Använder den knappt. Vill ha en stativ (stavning) så det blir enklare. Men nu är jag hemma och tänkte ta och vila som är att sova och kolla på en film. Känns som att jag redan sett alla filmer och vet inte vad jag längre vill kolla på för film. Känns som att jag inte har uppdaterat på länge. Fast det kanske bara har tagit tre dagar. Åh längtar tills måndag då jag får träffa saknade Ida. Min solstråle! 

SUMMER

Bästa vädret, tror inte att jag har vart med om bättre väder i Sverige. Känns som att jag är tillbaka i Thailand, eller nääästan. Jag övernattade Iman igår och nu är jag, Sunny, iman och haven vid bryggan vid havens place. Har nu fått i mig äckligaste kycklingrulle, aldrig mer säger jag bara. Måste vänta lite sen ska vi åka hem.


WHAAAT!!!

Har ni sett??? Det börjar ju bli riktig sommar nu. Bästa vädret ju, bästa short vädret. Ojj, är klockan så mycket? Får skylla på sysslingen som vägrar att lägga på. Bara för att det är morgon i Thailand, och han har inget att göra för att han fastar. Aja, inga problem för mig men får se till att jag vaknar rätt tidigt imorn. När jag menar tidigt så menar jag typ vid ett, för fyra ska jag träffa min Lambi på stan. Vi ska på bio och se den nya filmen LoL. Ok om jag somnar framför Skype så ser han iaf det. Godnatt bebos!


OM ALLA BARA FÖRSTOD

Jaa, äntligen har jag fått i mig mat. Stolt över mig själv, fastade idag och det gick hur bra som hellst! Jag har fortfarande inte pluggat matte eller börjat med sammen. Ska börja med den nästa måndag. Och sen måste jag få tag på en mattebok. Vet inte hur jag ska få tag på den, men men det ordnar sig hoppas jag. Iaf, nu ska jag försöka tänka på annat och njuta av lovet. För skolan börjar snart.


ALL AROUND THE WORLD

Klockan är 01.58 och jag är inte ett dugg trött. Har inte sovit bra alls de senaste dagarna. Sjukt ont i ryggen av nån anledning? Vet inte vad jag gjort med mig själv. Ligger i sängen och skypar med mammas kusin, han är så tröööög. Plus så fattar jag noll vad han säger? Han va den jag brukade hänga med hos mormor, det va bara han som tog mig hit och dit för att jag inte skulle ha tråkig. Saknar honom så mycket. Fast han är lite trög att prata med, eller så är det jag som inte förstår honom? HAHA... Iaf nu ska jag säga hejdå och lägga mig för imorn kommer nog min saknade Lambi över. Godnatt!!!


ONE LOVE - ONE HEART


SOMEDAY

 
As long as you love me, vilket väder.... sjukt äcklig! Hatar sånna dagar, man blir bara deppig av det. Men som tur kom Haven och Sunny över och gjorde dagen bättre. Vi drog ut på promix och pratade lite, drog sen till centrum för att köpa oreos, yummie. Imorn blir udet fuego med Sunny. Senare på kvällen kommer Lambi över tror jag. Men ville bara slänga iväg ett inlägg så ni vet att jag lever. Ha det gött!

THIS LOVE IS OURS

599672_124542831021743_421627106_n_large

I MISS YOU BEBE

Heeej bloggen! Hahah, tönt! Nejmen, idag blev det ännu en lunch / middag med tjejerna. Väldigt trevliga, vi åt på Unico och blev serverad av en riktig gooding! Hahah, nu är jag, Sunny och Haven hos Iman för lite fun. Nej men hälsar på den sjuklingen. Vi ska dansa dansmatta, sen ska jag och Sunny nog dra hem. Jag måste sova. Sov vid 8 på morgonen idag. Trött som faaaaaaan!


Haven't forget

Jaaaarååå!! Nej men idag har varit med bra dag och spenderades med en gooo tjej som heter Esther. Har även pratat via Skype med kusiner från Thailand. Det gjorde verkligen min dag. Idag har jag också sovsällskap, myysigt! Esther övernattar här men hon är inne i sin mobil som vanligt. Tänk om vi inte hade iPhone shit vad sociala vi skulle vara med varandra. Våra mobiler har tagit över allt. Inte bra! Iaf det får verkligen inte bli lång, nästa vecka ska jag försöka fasta. Åh det betyder att det snart är eid. Bästa högtiden som finns!! Det betyder massa presenter och pengar! Moahahah! Nu ska jag försöka sova, imorgon blir det middag med tjejerna. Godnatt!


LOVE

Glad tjej, mätt är jag också! Nu är jag hemma efter en fin och trevlig kväll med mina underbara tjejor! Bästa vännerna man kan ha. Hela denna dag har varit lyckad tycker jag, alltid kul att ha sällskap. Nu blir det tråkigt att vara ensam igen. Men imorn kommer Esther hit och vi ska väl hitta på något skojj. Nu ska jag byta om, duscha och sen sätta på nån film. Mysa med mamma.


PARTY ALL NIGHT AND SLEEP ALL DAY

 
Yeeeah, nu blir det middag med mina underbara tjejor. Gott ska det bli. Sitter här med Sunny och väntar på att klockan ska gå snabbare så vi kan dra och ta bussen som kommer 20 i. Okej, ville bara slänga in ett inlägg innan jag drar iväg. Blider kommer senare ikväll.

Sunny sover.

Godmorgon mina kära läsare! Idag händer det grejer, först ska jag ner på stan med kära Sunny som fortfarande ligger och sover här bredvid mig, ska låta henne sova lite till sen ska jag väcka henne. Men ska själv försöka somna. Sen ikväll ska jag på middag med mina tjejer som jag saknat så mycket.


SWEET LOVE

Sitter och ruttnar, finns inget att göra. Får snart damp, vill bara skrika. Försökt hitta på något så att jag ska ha något att göra men slutar med att jag sitter och tar ego bilder på mig själv. Hahahha... väntar på att mamma ska komma hem. Fick ett blev från skolan om att jag inte har lämnat in min miniräknare, men hittar den ingen stans.. aja får ringa imorn och säga att jag har tappat bort den..
 

Life is something else.

 
Blev ingen fuego ändå, för att lilla sunny bunny försov sig. Inte så ovanligt! Hahah nej men idag har jag faktiskt varit med lille brossan. Gick ut spelade lite fotboll tillsammans sen drog med honom in för att äta. Och nu sitter jag i rummet och snackar med Sunny på telefon, snackade tidigare också med sjuklingen Iman som kanske kommer imorn. Imorn händer det grejer, äntligen är så uttråkad annars.

BELIEVER


Back in time.

 
Åhhh, vill tillbaka. Kunde inte sova igår kväll, somnade vid 7 och vaknade av att min lill kusin ville prata med mig. Så mamma kom och la telefonen i örat och då hörde jag honom kalla mitt namn, gulligaste som finns. Åh! Idag blir det en lugn dag, väntar på att Sunny ska smsa eller ringa så jag vet att hon är vaken. Men nu ska jag gå och äta "frukost". Cyaaa

GODNATT

Nu får det räcka, det får se ut så här så länge får fixa mer imorgon för just nu orkar jag verkligen inte. Skön dag iaf, hoppas på att morgon dagen blir bättre. Får se hur det kommer att se ut, men tänkte dra till gymmet med Sunny för att dansa fuego. Måste seriöst fixa gymkort nu!!! Aja är trött som fan, nu ska jag ta ock sova. Natti

Promix med Sunny

 
Skön promenad med min kära Sunny bunny, det behövdes verkligen. Haaha tvingade henne ut, kallt var det! Inte kul alls. Men nu är vi inne och ska hitta på något kul som tex baka något nyttigt. Vi försöker vara nyttiga nu för tiden. Slänger in bilder på vad vi bakar... 

SAVE THE HERO.

 
Inte min dag, vaknade efter att jag hade fått mens. Ni anar inte hur glad jag var, ni förstår inte jag har inte fått min på typ 65 dagar. Trodde typ att det var något fel med mig. Men nu kan jag andas igen. Nej men idag har jag bara varit hemma typ och väntade på Iman men sen fick jag massa sms från Iman där hon skrev att hon är sjuk. Tråkigt som fan me tur så har jag min kära Sunny, så nu är hon här och vi gör typ inget. Men aja nu måste jag vara lite social. :*

Lill prinsen.

 
Min lilla busunge, saknar pluttisen så mycket. Idag har jag bara tagit det lungt inte gjort ett skit, ska  hjälpa mamma med tvätten för att ha något att göra. Imorn får jag väl hitta på något med mina vänner så jag inte blir mer deprimerad. Ok, ville bara slänga ett inlägg så att ni fortfarande vet att jag lever. Juste, idag fyller en söt tjej vid namn Sara. Grattis till henne!

Young for LOVE.

Justin_bieber_believe_tour_2012_2013_large
 
Tyvärr, vet inte hur jag kommer att klara mig den dagen det är konsert och veta att han är i samma land och inte alls så långt borta ifrån mig. Kommer att ligga i min säng och gråta medans alla andra fans är i globen och gråter av glädje. Fan fan fan, men så tacksam för Esthers mamma som verkligen försökte få fram biljetter till oss. Jag kommer helt ärligt inte gå in på facebook den dagen för jag vet att det kommer att vara en massa tjat om hans turne. Fan ta er! ÅÅÅÅH.... men vad ska man göra? Sånt händer, kom igen det är Justin Bieber.. visste att det skulle ta slut så snabbt. Får bli nån annan gång. Hinner nog sluta gilla honom. 

As long as you love me.

Ojj, länge sen jag skrev ett inlägg ser här att de har ändrat lite. Men sen jag kom hem från Thailand har jag varit rätt nere för att det är så tråkigt att vara tillbaka, ifall jag inte hade mina underbara vänner vet inte jag hur det skulle ha gått. Har saknat de så mycket att när jag nu har spenderat lite tid med de så kan jag inte sluta skratta, bästa jag har! Men vill ändå tillbaka till mormor och kusiner, saknar de otroligt mycket. Men ber till Gud att vi ses snart igen. Vet inte vad jag ska skriva, är helt tom i skallen. 
 

Fast i Bang Kok

Happ vi kommer inte hem, sitter på flygplatsen och det spö regnar. Vi är fast, är snart tillbaka i Sverige. Kommer hem på lördag. Ska bli kul men ändå tråkigt. Kommer sakna Thailand som faan. Men kanske kommer tbx i slutet av augusti för att mammas kusin ska ta student , eller inte riktigt stundent men det är typ samma sak. Tur att det finns internet! :) är hemma snart igen. Seees




Info om bloggen